Nieuwe bestuursleden gezocht!

Om alles achter de schermen te regelen, is er een goed bestuur nodig voor onze vereniging. Doordat er dit jaar twee bestuursleden aftreden, is er een tekort aan bestuursleden. 

Alina de Vries en Jan Hamstra treden af, omdat ze al zes jaar of langer in het bestuur hebben gezeten. Tussentijds aftredend is onze penningmeester Rita van der Meer. Marian Folmer is ook aftredend, maar zij stelt zich herkiesbaar. 

Verder zijn Danny Heins en Houdrie Slofstra de nog actieve bestuursleden. Als we met vijf of zes mensen onze schouders eronder zetten, is het goed werkbaar. Daarom een dringende oproep om je aan te melden voor ons bestuur. We vergaderen ongeveer zes keer per seizoen en de onderlinge sfeer is erg prettig! 

Wil je meer weten, informeer dan bij de huidige bestuursleden of schuif eens aan bij een vergadering. De eerstvolgende bestuursvergadering is op dinsdag 17 april om 20.00 uur. 

Aanmelden kan bij Houdrie Slofstra, secretaris. Per mail via secretariaat@vcbuitenpost of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch kan ook: 06-82931965.